Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ 2023 gada putns Zilais tārtiņš 215x130m | Blue Charadrius

Produkta kods: 6411923678414
Dizaineris Oiva Toikka katru savu stikla putnu dizainu veido ciešā sadarbībā ar stikla pūtējiem, vispirms Nuutajärvi un vēlāk Iittala stikla rūpnīcā. Dizains apvieno Toikas dabas mīlestību un aizraušanos ar stikla mākslu, smeļoties iedvesmu no īstiem putniem, bet arī intriģējošu iztēles darbu.

2023. gada putns Blue Charadrius ir klasiska putna forma, kas rotāta ar pievilcīgiem brūniem un ziliem spalvām līdzīgiem rakstiem. Gada putns ir lieliska dāvana neaizmirstamā 2023. gadā. brīžiem. Tāpat kā uz katra Birds by Toikka stila darba, arī šim putnam ir iegravēts tā unikālais numurs un gads. Šis ir ierobežotas tirāžas mākslas darbs.
399.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Kopšanas instrukcija


Mazgāt tikai ar rokam

Dizaineri

Oiva Toikka

Profesora Oivas Toika vārds ir viens no nozīmīgākajiem somu stikla kultūrā. Viņa iztēlēm bagātā, bagātīgā un drosmīgā stikla māksla krietni attālinājusies no vienkāršās ziemeļu dizaina estētikas. Ar skatuves mākslām viņš nodarbojas tik pat ilgu laiku kā ar stikla izstrādājumu ražošanu. The Birds kolekcija ir vispazīstamākais Toikas darbs. Viņš var priecāties par starptautisku karjeru un vairākiem starptautiskiem apbalvojumiem, starp kuriem Lunning apbalvojums, Pro Finlandia medaļa, World Glass Now 85 apbalvojums, Kaj Franck Design apbalvojums un Prince Eugen medaļa.

 

Atpakaļ