Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Bļoda 0,62 L

Produkta kods: 6411923664189
Leģendārā dizainera Jaspera Morrisona radītā Raami raksturo kvalitāti, skaistumu, daudzpusību un raksturu. Bļoda ir ideāli piemērots uzkodām, maizēm un maziem desertiem. Šķivja malas padara šķīvja lietošanu ērtāku. Raami bļoda ir piemērota brokastīm, pusdienām vai vakariņām.
Universālais izmērs ir piemērots plašam pārtikas produktu klāstam - putrai, zupai, makaroniem, augļu salātiem un desertam.
21.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Pilns apraksts

Raami (Somijas rāmis) ir Jasper Morrison radīta jauna trauku un galda piederumu kolekcija. Rūpīgi izveidotā keramikas, stikla un koka izstrādājumu kolekcija rada lielisku atmosfēru. Katrs Raami produkts ir individuāls - ideāls ganpats par sevi, gan kā daļa no visas kolekcijas. 

 Veidojot Raami kolekciju liela uzmanība tika pievērsta detaļām. Aplūkojot "Raami", šķiet, ka tā ir pazīstama visu mūžu.

Kopšanas instrukcija


Drīkst lietot cepeškrāsni
Drīkst lietot mikroviļņu krāsni
Drīkst mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā
Aukstumizturīgs

Dizaineri

Jasper Morrison

Jaspers Morisons ir viens no veiksmīgākajiem savas paaudzes produktu dizaineriem. Vislabāk Morisons ir pazīstams ar saviem darbiem mēbeļu, gaismas objektu un galda piederumu dizainā. Viņš uzskata, ka dizainera loma ir nevis izgudrot formu, bet drīzāk būt atvērtam pret apkārtējo pasauli, atkārtojot formu jauniem nolūkiem.  Jaspers Morisons ir īpaši ieinteresēts tajos ikdienas priekšmetos, kuriem ir tik veiksmīgs dizains, ka tie tiek gandrīz nepamanīti. 

Raami, Morisona jaunā trauku un galda piederumu kolekcija, klajā tika laista 2019. gadā.

Atpakaļ