Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Bļoda 15 cm, medus | honey

Produkta kods: 6411923668231
Pateicoties nebeidzamajām kombinācijām, ārkārtīgi daudzpusīgā tēmas līnija var apmierināt arvien mainīgās apkalpošanas vajadzības. Jūs varat pagatavot ēdienu Teema traukos un, ja nepieciešams, tos izmantot cepeškrāsnī (ieteicams temperatūru nepārsniegt 240 grādus). Tēmas produktus var izmantot ēdienu pasniegšanai, uzglabāšanai un pat dzesēšanai. Galvenā dizaina ideja ir izstrādāt produktus no trim būtiskām formām: aplis, kvadrāts un taisnstūris, un, pēc viena no dizaineru Kaj Franck teiktā, krāsa ir vienīgā nepieciešamā dekorācija.

Skandināvu dizaina mantojums. Lieliski saderīgs ar Kartio vai citām Iittala kolekcijām, turklāt vienkāršas un skaidras līnijas, formas trauki ir viegli savietojami ar to, kas jums ir jūsu mājās.
21.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Kopšanas instrukcija


Drīkst lietot cepeškrāsni
Drīkst lietot mikroviļņu krāsni
Drīkst mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā
Aukstumizturīgs

Dizaineri

Heikki Orvola

Dzimis 1943. g. Helsinkos. Heikki Orvola ir viens no somu dizaina dzinējspēkiem. Viņš veido stikla, keramikas, čuguna un tekstilizstrādājumus. Orvola galvenokārt strādā rūpnieciskā dizaina nozarē, bet viņu tāpat interesē dažādu materiālu kā mākslinieciskās izteiksmes formu iespējas. Savā dizainera karjeras gaitā Heikki Orvola ticis apbalvots ar dažādiem apbalvojumiem, tostarp ar vienu no svarīgākajiem – Somijas dizaina Kaj Franck apbalvojumu 1998. g.

Kaj Franck

Viborgā dzimušais Kajs Franks uzskatāms par Somijas dizaina sirdsapziņu. Savā radošajā darbā viņš likvidēja visu lieko, atstādams tikai būtiskākos elementus. Kajs Franks tika apbalvots ar vairākiem Somijas un starptautiskajiem apbalvojumiem, un viņa darbi tika eksponēti vairākos dizaina un mākslas muzejos visā pasaulē. Stikla līnija „Kartio” un galda piederumu līnija „Teema” ir vieni no pazīstamākajiem viņa darbiem.

Atpakaļ