Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Kaasa svečturis 141x115mm pelēks

Produkta kods: 6411923653565
Dizainera Ilkka Suppanena jūras piedzīvojumi iedvesmoja Kaasa tējas sveču svečtura dizainu. Kaasa kolekcijas bagātīgā, tomēr reizē izsmalcinātā krāsu palete aizgūta no daudzkrāsainajām drošības gaismām, kuras izmantoja jūrnieki, burājot pa Somijas nemierīgajiem ūdeņiem. Šo krāsu uzdevums ir radīt to pašu drošības sajūtu, kuru sniedz gaismiņas jūrā, bet noapaļotais, ar muti pūstā stikla dizains atdarina plaukstas, sildot pie liesmas. Iekšējā pamatne ir izgatavota no pulēta nerūsējošā tērauda.
Kaasa svečturis izstaro maigu, liegu gaismu, kas ienesīs noskaņu un skaistumu jebkurā interjerā.
Perfekta kāzu, dzimšanas dienas, gadadienas vai sālsmaizes dāvana.
89.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Kopšanas instrukcija


Mazgāt tikai ar rokam

Dizaineri

Ilkka Suppanen

Ika Supanens dzimis 1968. g., Helsinku Tehnoloģijas universitātē studējis arhitektūru, bet Helsinku mākslas un dizaina skolā mēbeļu dizainu. Viņa studija sniedz stratēģiska un daudzpusīga dizaina pakalpojumus, bet viņa klienti ir Artek, Axis, Cappellini, Ferlea, Leucos, Lucente, Nokia, Zanotta, Marimekko un Saab Automobiles.

Supanena interese par dažādām ražošanas tehnoloģijām, materiāliem un to izmantojumu ir acīmredzama viņa darbos. Viņa ekspresija ir viegla, tā skatās uz priekšu un tajā pašā laikā turpina Ziemeļu dizaina tradīcijas. Pēc Supanena domām, tikai labākais dizains piešķir pievienoto vērtību nepārtrauktai ražošanas ķēdei, kas sākas ar lietotāja vajadzībām un beidzas ar gala produktu. Viņam patīk attīstīt ilglaicīgus projektus, kur skaidri jūtamas inovācijas.

Ikas Suppanena darbi tiek eksponēti visā pasaulē, sākot ar Venēcijas biennāli un starptautisko Milānas mēbeļu izstādi un beidzot ar Ņujorkas mūsdienu mākslas muzeju. Viņa darbi ir iekļauti dažu muzeju pastāvīgajās ekspozīcijās, piem., Stedelijk muzejā Amsterdamā.

Atpakaļ