Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Karafe 950 ml tumši pelēka / dark grey

Produkta kods: 6411923670265
Vienā no visskaistākajiem darbiem Kaj Franck Kartio stiklā notver perfektu līdzsvaru starp materiālajām un spēcīgajām, bet vienkāršajām ģeometriskajām formām. Konstruējot šo vienkāršo, bet pietiekami spēcīgo un ikdienas produktu, Kajs Francks ir izveidojis leģendāru dzeramā stikla modeli, kas pārsniedz jebkuru tendenci. Plašais un daudzveidīgais Kartio krāsu klāsts lieliski pierāda Iittala meistaru spējas.

Kaj Franck 2011 būtu 100 gadus vecs. Par godu šai gadadienai Iittala iepazīstināja ar Kaj Franck vislolotākajiem klasiskajiem darbiem un krāsām. Krāsu gamma tiek atjaunināta katru gadu.
99.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Kopšanas instrukcija


Mazgāt tikai ar rokam

Dizaineri

Kaj Franck

Viborgā dzimušais Kajs Franks uzskatāms par Somijas dizaina sirdsapziņu. Savā radošajā darbā viņš likvidēja visu lieko, atstādams tikai būtiskākos elementus. Kajs Franks tika apbalvots ar vairākiem Somijas un starptautiskajiem apbalvojumiem, un viņa darbi tika eksponēti vairākos dizaina un mākslas muzejos visā pasaulē. Stikla līnija „Kartio” un galda piederumu līnija „Teema” ir vieni no pazīstamākajiem viņa darbiem.

Atpakaļ