Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Mini krūzīšu komplekts 4 gab.

Produkta kods: 6411923675567
Sviniet svētkus ar ierobežota izlaiduma Taika dekoratīvajām mini krūzēm. Apburošā Taika kolekcija apvieno dizainera Klausa Haapaniemi izdomas bagāto mākslas darbu ar profesora Heiki Orvola funkcionālo un mūžīgo dizainu. Jaunas mini krūzes ar tēliem, kas iedvesmo rotaļīgu stāstu stāstīšanu, ir daļa no 15. Taika gadadienas kolekcijas. Četru krūzīšu komplekts ir ideāla dāvana un jautra svētku atmiņa. Pakariet tos Ziemassvētku eglē vai izrotājiet māju.
29.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Pilns apraksts

Fantastiskā pasaule, kuru 2006.g veidojis dizainers Klauss Haapaniemi, iedvesmojoties no vecām bērnības pasakām, grāmatu varoņiem, senām animācijām un stāstiem no visas pasaules. Kolekcija reprezentē ne tikai fantastikas, bet arī modes pasauli, rosina iztēli un radošumu. "Taika" ne tikai ienesīs jūsu mājās stilu, bet arī palīdzēs rast netradicionālus risinājumus ikdienas problēmām. Vienkārši veltiet minūti un iegremdējieties pasakā, kas palīdzēs paskatīties uz pasauli no cita leņķa.

Kolekcijas pamatā ir trīs pamata kolekcijas: balta, tumši zila un melna. Rudens-ziemas periodā tiek izlaista arī sezonālā, sarkanā Taika kolekcija.

Maģiskā kolekcija maģiski atdzīvinās jūsu galdu un raisīs lieliskas emocijas. Tas ir lielisks līdzeklis, lai izpaustu savu stilu un radošo personību. Kolekcija ir viegli kombinējama ar citiem Iittala produktiem, īpaši ar monohromatiskajiem, piem. Teema, Kastehelmi, Lempi, Kartio vai citas kolekcijas.

Kopšanas instrukcija


Mazgāt tikai ar rokam

Dizaineri

Heikki Orvola

Dzimis 1943. g. Helsinkos. Heikki Orvola ir viens no somu dizaina dzinējspēkiem. Viņš veido stikla, keramikas, čuguna un tekstilizstrādājumus. Orvola galvenokārt strādā rūpnieciskā dizaina nozarē, bet viņu tāpat interesē dažādu materiālu kā mākslinieciskās izteiksmes formu iespējas. Savā dizainera karjeras gaitā Heikki Orvola ticis apbalvots ar dažādiem apbalvojumiem, tostarp ar vienu no svarīgākajiem – Somijas dizaina Kaj Franck apbalvojumu 1998. g.

Klaus Haapaniemi

Gan Somijas, gan ārvalstu presē Klauss Hāpaniemi pēdējā laikā pieminēts dažādos ampluā. Viņa CV ir patiesi iespaidīgs: audumu apdruka tādiem uzņēmumiem kā Diesel, Levis, Marimekko, Dolce & Gabbana, Cacharel un jaunai preču zīmei Bela’s Dead. Viņš ir strādājis arī par radošo direktoru Itālijas modes namā „Bantam”, kopā ar somu rakstnieci Rozu Liksomu izdevis grāmatu ar nosaukumu „Giants”, sagatavojis ilustrācijas „Observer” avīzei, prezentējis savus darbus izstādēs un piedalījies citos radošos projektos. WGSN nosauca viņu par vienu no visspilgtākajām uzlecošākajām zvaigznēm ilustrācijas un dizaina pasaulē. Starptautiskā prese bieži piemin viņa somu saknes, reizēm pat atceroties somu nacionālo eposu „Kalevala”. Un tas nav nekas pārsteidzošs, jo viņa ilustrācijām patiešām ir sakars ar folkloru.

Atpakaļ