Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Putns Mari 115 x 110 mm

Produkta kods: 6411923656443
Toikka Anna un Mari putni pārstāv pilnīgi jaunu putnu tipu šajā ļoti mīlētajā kolekcijā. Šie putni ir veidoti kupola formā, radot iespēju mazāko putnu ievietot lielākajā. Lielākais, Anna putns, var zem saviem spārniem paslēpt mazāko - Mari putnu. Atsevišķi tiem piemīt katram sava personība.
Kupola formas, tukšie ķermeni ir jauna interpretācija par Toikka putniem. Lielākais putns var sagādāt patvērumu mazākajam putniņam, taču putnus var arī izmantot, lai pasargātu sirdij tuvas lietas, kam jāpaliek neaizskartām. Putnu caurspīdīgās krāsas ir rūpīgi pārdomātas - maigi dzeltenā Mari krāsa iegūst krāsu uzplaiksnījumu, kad putnēns atrodas Anna putna vara brūnajā un miglainajā patvērumā.
349.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Kopšanas instrukcija


Mazgāt tikai ar rokam

Dizaineri

Oiva Toikka

Profesora Oivas Toika vārds ir viens no nozīmīgākajiem somu stikla kultūrā. Viņa iztēlēm bagātā, bagātīgā un drosmīgā stikla māksla krietni attālinājusies no vienkāršās ziemeļu dizaina estētikas. Ar skatuves mākslām viņš nodarbojas tik pat ilgu laiku kā ar stikla izstrādājumu ražošanu. The Birds kolekcija ir vispazīstamākais Toikas darbs. Viņš var priecāties par starptautisku karjeru un vairākiem starptautiskiem apbalvojumiem, starp kuriem Lunning apbalvojums, Pro Finlandia medaļa, World Glass Now 85 apbalvojums, Kaj Franck Design apbalvojums un Prince Eugen medaļa.

 

Atpakaļ