Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Šķīvis 17 cm zils | vintage blue

Produkta kods: 6411923672443
1952. gads Kaj Franck kolekcija Teema iemieso augstas kvalitātes, daudzfunkcionālu un mūžīgu dizainu. Daudzpusīgs un izturīgs, katrs trauks ir droši lietojams cepeškrāsnī, saldētavā, trauku mazgājamā mašīnā un mikroviļņu krāsnī. 17 cm šķīvis ir lieliski piemērots sviestmaižu, desertu pasniegšanai vai kā maizes šķīvis formālākām vakariņām. Caurspīdīgā vintage zilā krāsa piešķir papildu šarmu jebkurai videi. Kombinējiet ar vintage brūnu, baltu vai linu, lai izveidotu savas krāsu kombinācijas.
17.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Dizaineri

Heikki Orvola

Dzimis 1943. g. Helsinkos. Heikki Orvola ir viens no somu dizaina dzinējspēkiem. Viņš veido stikla, keramikas, čuguna un tekstilizstrādājumus. Orvola galvenokārt strādā rūpnieciskā dizaina nozarē, bet viņu tāpat interesē dažādu materiālu kā mākslinieciskās izteiksmes formu iespējas. Savā dizainera karjeras gaitā Heikki Orvola ticis apbalvots ar dažādiem apbalvojumiem, tostarp ar vienu no svarīgākajiem – Somijas dizaina Kaj Franck apbalvojumu 1998. g.

Kaj Franck

Viborgā dzimušais Kajs Franks uzskatāms par Somijas dizaina sirdsapziņu. Savā radošajā darbā viņš likvidēja visu lieko, atstādams tikai būtiskākos elementus. Kajs Franks tika apbalvots ar vairākiem Somijas un starptautiskajiem apbalvojumiem, un viņa darbi tika eksponēti vairākos dizaina un mākslas muzejos visā pasaulē. Stikla līnija „Kartio” un galda piederumu līnija „Teema” ir vieni no pazīstamākajiem viņa darbiem.

Atpakaļ