Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Šķīvis 19 cm Fishing

Produkta kods: 6411801010800
Sezonas Muminu kolekcija - Makšķerēšana, turpina stāstu par Muminu vasaras piedzīvojumiem, attēlojot vienu no viņu iecienītākajiem hobijiem - makšķerēšanu. Komplekts sastāv no krūzītes un kolāžas tehnikā dekorēta šķīvja. Ilustrāciju pamatā ir trīs dažādi Toves un Larsa Jansonu komiski stāsti: Mumins un jūra (1957), Mumins zem buras (1959) un Mumins un zelta aste (1958).
Šķīvim ir mūžīga forma un dizains. To var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, izturīgs pret salu, un to var izmantot cepeškrāsnī un mikroviļņu krāsnī. Tilpums: 19cm
27.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Pilns apraksts

Troļļi Mumini ir visā pasaulē labi pazīstami zviedru-somu rakstnieces un mākslinieces Tūves Jansones grāmatu tēli. Katram varonim ir unikāls un atšķirīgs raksturs, hobiji un uzvedība. Muminu ielejā notiek daudz dažādu lietu. Bez pastāvīgajiem iemītniekiem Muminiem zemi apdzīvo hemuli, filifjonkos un dažādi citi mazie iemītnieki. Ja jūs lasāt pasakas, jūs, iespējams, atklāsit tajās dažas savas iezīmes.

Mumini ir liela Somijas kultūras sastāvdaļa, kas tiek eksportēta uz ārzemēm dažādos veidos, viena no tām ir porcelāna trauki un suvenīri.

Kopšanas instrukcija


Drīkst lietot cepeškrāsni
Drīkst lietot mikroviļņu krāsni
Drīkst mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā
Aukstumizturīgs
Atpakaļ