Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Šķīvis 19 cm mazā Mija un pļava

Produkta kods: 6411801010756
Tūves Jansones iemīļotais tēls, nerātnā Mazā Mija, ir iekļauts arī jaunajā Arabia Indian kolekcijā. Šīs Little My ilustrācijas ir balstītas uz stāstu par Muminu un komētu, Tūves un Larsa Jansonu komiksu, kas izdots angļu valodā 1958. gadā.
Stāsts par Mazo Miju stāsta, ka Muminu ielejai tuvojas komēta. Ielejas iedzīvotāji pamet savas mājas. Atbilstoši savai būtībai, mazā Mija pārāk neuztraucas, pat komētai tuvojoties. Viņa vienkārši guļ pļavā un skatās uz viņu. Šķīvi ar ilgstošu dizainu un formu var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, lietot cepeškrāsnī, mikroviļņu krāsnī.
Diametrs: 19 cm.
25.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Pilns apraksts

Troļļi Mumini ir visā pasaulē labi pazīstami zviedru-somu rakstnieces un mākslinieces Tūves Jansones grāmatu tēli. Katram varonim ir unikāls un atšķirīgs raksturs, hobiji un uzvedība. Muminu ielejā notiek daudz dažādu lietu. Bez muminiem ieleju apdzīvo daudz dažādi citi iemitnieki. Ja jūs lasāt pasakas, jūs, iespējams, atklāsiet tajās dažas savas iezīmes.

Mumini ir liela Somijas kultūras sastāvdaļa, kas tiek eksportēta uz ārzemēm dažādos veidos, viena no tām ir porcelāna trauki un suvenīri.

Kopšanas instrukcija


Drīkst lietot cepeškrāsni
Drīkst lietot mikroviļņu krāsni
Drīkst mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā
Aukstumizturīgs
Atpakaļ