Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Šķivis17 cm lina | linen

Produkta kods: 6411923671231
1952. gads Kaja Franka radītās tēmas pamatā ir trīs galvenās formas - aplis, kvadrāts un trīsstūris. Tā ir Ziemeļvalstu dizaina ikona, kas kalpos paaudzēm. Katrs universālais trauks ir drošs cepeškrāsnī, saldētavā, trauku mazgājamā mašīnā un mikroviļņu krāsnī. 17 cm šķīvis ir lieliski piemērots brokastīm, uzkodām, desertiem vai kā maizes šķīvis svinīgākām vakariņām. Lina krāsa piešķir dabisku akcentu, kas lieliski sader ar vintage zilajiem Teema traukiem.
17.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Kopšanas instrukcija


Drīkst lietot cepeškrāsni
Drīkst lietot mikroviļņu krāsni
Drīkst mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā
Aukstumizturīgs

Dizaineri

Heikki Orvola

Dzimis 1943. g. Helsinkos. Heikki Orvola ir viens no somu dizaina dzinējspēkiem. Viņš veido stikla, keramikas, čuguna un tekstilizstrādājumus. Orvola galvenokārt strādā rūpnieciskā dizaina nozarē, bet viņu tāpat interesē dažādu materiālu kā mākslinieciskās izteiksmes formu iespējas. Savā dizainera karjeras gaitā Heikki Orvola ticis apbalvots ar dažādiem apbalvojumiem, tostarp ar vienu no svarīgākajiem – Somijas dizaina Kaj Franck apbalvojumu 1998. g.

Kaj Franck

Viborgā dzimušais Kajs Franks uzskatāms par Somijas dizaina sirdsapziņu. Savā radošajā darbā viņš likvidēja visu lieko, atstādams tikai būtiskākos elementus. Kajs Franks tika apbalvots ar vairākiem Somijas un starptautiskajiem apbalvojumiem, un viņa darbi tika eksponēti vairākos dizaina un mākslas muzejos visā pasaulē. Stikla līnija „Kartio” un galda piederumu līnija „Teema” ir vieni no pazīstamākajiem viņa darbiem.

Atpakaļ