Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Soma 350x300x200mm pelēka | pelēks

Produkta kods: 6411923675178
Izturīgas un vieglas Meno somas ir ideāls ikdienas pavadonis cilvēkiem, kas atrodas ceļā. Jaunās Meno somas, ko izstrādājis Harri Koskinens, ir izgatavotas no 100% pārstrādāta poliestera, padarot tās izturīgas un izturīgas. Somas izmērs palīdz uzturēt lietas sakārtotas un pieejamas. Izmantojiet grozus, lai iepirktos vai uzglabātu lietas mājās, piemēram, žurnālus vai rotaļlietas. Tagad ir pieejami klasiski pelēki filca maisiņi.
59.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Pilns apraksts

Daudzpusība un ikdienas lietderība bija dizainera Hari Koskinena sākumpunkts. Meno ir vienkārša, izturīga filca soma dažādu sadzīves priekšmetu uzglabāšanai un transportēšanai. Maisiņu saturu var glīti uzglabāt mājās un nepieciešamības gadījumā pārvietot uz citu vietu. Izvēlieties vajadzīgo izmēru vai iegādājieties visu.

Dizaineri

Harri Koskinen

Dzimis 1970. g. Somijas pilsētā Karstulā. Viņa mēbeles un daudzveidīgie dizaina izstrādājumi izraisījuši lielu starptautisko ieinteresētību. Harija Koskinena mērķis ir atrast gan lietotājam, gan ražotājam inovatīvus risinājumus. Viņš strādā ar tādiem uzņēmumiem kā Artek, Danese, Finlandia Vodka Worldwide, Issey Miyake, Montina, Muji, Genelec, O luce, Panasonic, Seiko Instruments, Venini un Woodnotes. Savos darbības gados viņš ir pelnījis vairākus apbalvojumus, viens no nozīmīgākajiem – Compasso d’Oro apbalvojums 2004. g.

Atpakaļ