Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Svečturis 141x115mm caurspīdīgs/rozā zelts | clear/rosegold

Produkta kods: 6411923663267
Ilkka Suppanen radītie Kaasa svečturi izgaismos tumšās ziemas dienas. Kaasa ir mūsdienīga pūstā stikla kombimācija ar pulētu zelta-rozā metālu. Bāku gaismu iedvesmoti šie svečturi būs lieliska dāvana tumšākajā no sezonām! Ražots Somijā.

89.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Kopšanas instrukcija


Mazgāt tikai ar rokam

Dizaineri

Ilkka Suppanen

Ika Supanens dzimis 1968. g., Helsinku Tehnoloģijas universitātē studējis arhitektūru, bet Helsinku mākslas un dizaina skolā mēbeļu dizainu. Viņa studija sniedz stratēģiska un daudzpusīga dizaina pakalpojumus, bet viņa klienti ir Artek, Axis, Cappellini, Ferlea, Leucos, Lucente, Nokia, Zanotta, Marimekko un Saab Automobiles.

Supanena interese par dažādām ražošanas tehnoloģijām, materiāliem un to izmantojumu ir acīmredzama viņa darbos. Viņa ekspresija ir viegla, tā skatās uz priekšu un tajā pašā laikā turpina Ziemeļu dizaina tradīcijas. Pēc Supanena domām, tikai labākais dizains piešķir pievienoto vērtību nepārtrauktai ražošanas ķēdei, kas sākas ar lietotāja vajadzībām un beidzas ar gala produktu. Viņam patīk attīstīt ilglaicīgus projektus, kur skaidri jūtamas inovācijas.

Ikas Suppanena darbi tiek eksponēti visā pasaulē, sākot ar Venēcijas biennāli un starptautisko Milānas mēbeļu izstādi un beidzot ar Ņujorkas mūsdienu mākslas muzeju. Viņa darbi ir iekļauti dažu muzeju pastāvīgajās ekspozīcijās, piem., Stedelijk muzejā Amsterdamā.

Atpakaļ