Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Vāze 205x180 mm caurspīdīga | clear

Produkta kods: 6411923660792
Tīrais, dinamiskais Ruutu vāzes dizains pasvītro stikla plūstamību un izsmalcinātību. Katra ar muti pūstā vāze ir vienkāršots meistardarbs, kura radīšanai nepieciešami septiņi meistari un 24 stundas Iittala stikla rūpnīcā Somijā.
Pieejama dažādās krāsās un izmēros.
iF un Red Dot balvu laureāte.
179.00 €
Jautāt

Pilns apraksts

Ž

 Pūstā stikla plūstošā un košā noskaņa veido trauslo Ruutu vāzes raksturu. Ruuru, kas somu valodā nozīmē “dimants” vai “kvadrāts”, ir piecos izmēros un septiņās krāsās pieejama vāžu kolekcija.

Vāzes radījuši Ronans un Ervans Buruleki (Ronan & Erwan Bouroullec). Ruutu forma var būt ir vienkārša, taču tās izgatavošanai vajadzīgi visprasmīgākie stikla meistari. Vāzes ir roku darbs un tiek pūstas tērauda veidnē, un tad pulētas ar rokām. Katra vāze ir  meistardarbs, kura izgatavošanai nepieciešams 7 meistaru darbs un 24 stundas Iittala stikla fabrikā. Katras Ruutu vāzes pamatnē iegravēts dizainera vārds.

2015. gadā Ruutu saņēma prestižo IF produktu dizaina balvu un Red Dot: Labākie no labākajiem dizainā balvu.

Kopšanas instrukcija


Mazgāt tikai ar rokam

Dizaineri

Ronan ir Erwan Bouroullec

Ronans (dz. 1971) un Ervans Buruleki (dz. 1976) ir Parīzē dzīvojoši brāļi un dizaineri. Viņi strādājuši kopā apmēram 15 gadu un viņus vieno uzcītība, bet izaicinājumu rada abu spilgtās personības.

Viņi ir sadarbojušies ar dizaina nozares galvenajiem spēlētājiem, piemēram, Vitra, Magis, Cappellini, Alessi, Flos, Kvadrat, Mattiazzi un HAY. Sadarbība starp Studio Bouroullec un Iittala sākās 1990. gada beigās ar Relations projektu. No telpu dizaina līdz mēbelēm, no arhitektūras projektiem līdz tekstila sienu sitēmām vai visaptverošām kolekcijām, Buruleki turpina savu eksperimentālo darbību Gallery kreo.

Ronanam un Ervana Burulekiem veltītas vairākas izstādes, tostarp Londonas Dizaina muzejā un Losandželosas Laikmetīgās mākslas muzejā. Pēdējās izstādes notika Mecas Pompidū centrā, Čikāgas Laikmetīgās mākslas muzejā un Dekoratīvās mākslas muzejā Parīzē.

Atpakaļ