Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Vāze 251 mm sūnu zaļa | moss green

Produkta kods: 6411923660730
Slavenās Ālto vāzes ēra sākās 1936. g., un jau nākamajā gadā tā pirmoreiz tika prezentēta Parīzes pasaules izstādē. Tās plūstošā un organiskā forma arī mūsdienās tiek izpūsta „Iittala” fabrikā. Nepieciešami pat septiņi ar pieredzi bagāti meistari, kas kopā strādā kā viens, lai radītu vienu – īstu modernu dizaina ikonu – Aalto vāzi. Alvars Ālto neapšaubāmi ir viens no lielākajiem mūsdienu arhitektūras un skandināvu dizaina dibinātājiem.
219.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Pilns apraksts

Slavenās Ālto vāzes ēra sākās 1936. g., un jau nākamajā gadā tā pirmoreiz tika prezentēta Parīzes pasaules izstādē. Tās plūstošā un organiskā forma arī mūsdienās tiek izpūsta „Iittala” fabrikā. Nepieciešami pat septiņi ar pieredzi bagāti meistari, kas kopā strādā kā viens, lai radītu vienu – īstu modernu dizaina ikonu – Aalto vāzi. Alvars Ālto neapšaubāmi ir viens no lielākajiem mūsdienu arhitektūras un skandināvu dizaina dibinātājiem.

Kopšanas instrukcija


Mazgāt tikai ar rokam

Dizaineri

Alvar Aalto

Alvars Ālto, dzimis 1898. g. Kuortanē. Viņš bija personība, kurai piemita unikāla stila izjūta un īpašs talants. Viņš kļuva slavens kā modernās arhitektūras meistars. Viņš strādāja roku rokā ar savu sievu Aino Ālto.

Ālto visā pasaulē projektēja koncertu zāles, bibliotēkas, slimnīcas, muzejus un privātmājas. Viņa darbi tika eksponēti Ņujorkas mūsdienu mākslas muzejā jau 1930. gadā. Turklāt Alvars Ālto radīja arī detaļas, kas domātas ēku dekorēšanai, taču tās bija vairāk iecienītas kā atsevišķi mākslas darbi.

Pazīstamākais no Alvara Ālto radītajiem darbiem ir Ālto vāze, kas pirmo reizi tika demonstrēta 1937. gadā Parīzes pasaules izstādē. Alvars Ālto ir atstājis aiz sevis patiešām daudz dažādu gan pašradītu, gan kopā ar sievu radītu mākslas darbu.

Atpakaļ