Uz sākumu
0
0
Uz sākumu
Šobrīd meklē produktu 1 cilvēki

Atpakaļ Viskija glāze 280 ml 2 gab.

Produkta kods: 6411929500252
Dizaina leģenda, Tapio Wirkkala, ledus un tekoša ūdens iedvesmots radīja Gaisa glāžu kolekciju. Glāzes apakša,kas ir veidota kā akmens un glāzes plānās sieniņas rada caurspīdīga ledus iespaidu. Glāzes pieejamas trīs izmēros.

280-ml glaze ir paredzēta viskija ar ledus pasniegšanai.
69.90 €
Ir noliktavā
Pirkt

Pilns apraksts

Gaissa kolekciju radīja slavenais dizaineris Tapio Wirkkala 1973. gadā. Klasiskās, ar rokām radītās, stikla glāzes ir pieejamas trīs izmēros. Glāzes apakša,kas ir veidota kā akmens un glāzes plānās sieniņas rada caurspīdīga ledus iespaidu. Wirkkalas darbs ņēmis iedvesmu no Somijas dabas un tās agrās ziemas ledus, un plūstošā ūdens. 

Kopšanas instrukcija


Mazgāt tikai ar rokam

Dizaineri

Tapio Wirkkala

Dzimis Somijas pilsētā Hanko. Tapio Virkkala pazīstams kā daudzpusīgs dizaina ģēnijs. Viņa pieskāriens dizainam iekļauj visu no stikla izstrādājumiem līdz banknošu dizainam, kā arī grafiskajai mākslai. Savas karjeras laikā Virkkala piedalījies neskaitāmās starptautiskajās izstādēs un tajā pašā laikā strādājis par Helsinku mākslas un dizaina universitātes māksliniecisko direktoru. Ieguvis neskaitāmus apbalvojumus, ieskaitot trīs zelta medaļas Milānas triennālē 1951. g. un vēl trīs 1954. g..

Atpakaļ